STARTUP
CRASHCOURSE

Webinar gratuit
Marți 21 Mar. 2023
17:00-19:00
Online pe Zoom
Mă înscriu

Primul tău pas de la idee la startup de tehnologie

Validarea ideii

Înainte să te apuci să lucrezi la ideea de afacere pe care o ai, să investești efort, timp și resurse, hai să o validăm împreună!

Tehnici de prezentare

Pentru a construi un startup de succes, ai nevoie de parteneri și investitori. Acestora trebuie sa le captezi atenția cu o prezentare remarcabilă!

Analiza pieței

Ai o idee extraordinară, felicitări! 🥳 Dar oare există destui potențiali clienți interesați să folosească produsul sau serviciul tău?🤔

Feedback și mentorare

Fiecare startup este unic și nu există o rețetă de succes universală. De aceea vei avea nevoie de feedback și mentorat. Suntem aici pentru tine!

Traineri

Ciprian Trip

Ciprian este consultant de marketing și mentor pentru startup-uri de tehnologie. Are peste 10 ani de experiență în domeniul digital și dezvoltă pentru clienți din mai multe verticale de IT strategii de marketing online și de produs.

Linkedin

David Achim

David este promotor al comunității de startup-uri de tehnologie din Oradea, antreprenor și mentor. Are o vastă experiență în domeniul marketing-ului, dar și două afaceri construite. Acum conduce Make IT in Oradea și mentorează cu pasiune noii antreprenori.

Linkedin

Înscrierile sunt deschise

Marți 21 Mar. 2023
17:00-19:00
Online pe Zoom

Mă înscriu

Testimoniale

Alexandra

Hygge Today

A fost o experiență educațională foarte bogată. La început ideea la care lucram părea doar un vis, dar pe măsură ce am primit informații despre cum am putea să o facem nu a mai părut imposibil.

Alex

DocsGen

Am înțeles că sunt anumiți pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a dezvolta un startup de succes.

Andreea

PackE

Cursul se concentrează pe validare, iar acesta e un lucru bun. Am realizat că a începe cu implementarea unei soluții nu e corect.

Alex

Palmkeeper

E o experiență esențială pentru un antreprenor la început de drum. Idei, sfaturi și metode de lucru interactive și foarte utile.

Tudor

Viventum

Am ajuns într-un mediu în care e foarte ușor să crești și să te dezvolți.

De ce să participi la webinarul gratuit "Startup Crashcourse"?

Descoperi primii pași în dezvoltarea afacerii tale

Primii pași sunt cei mai dificili, dar și cei mai importanți. La "Startup Crashcourse" îți oferim îndrumare și resurse validate la nivel global.

Ai parte de feedback și mentorat

Fiecare dintre noi facem presupuneri despre o afacere. De aceea e important să îți validezi prezumțiile și cu alte persoane mai experimentate și să eviți astfel unele greșeli.

Te alături altor viitori fondatori pasionați, la fel ca tine!

Dezvoltarea unui startup de tehnologie este un drum anevoios, de multe ori singuratic și câteodată chiar periculos. Este însa încurajator să faci parte dintr-o comunitate cu aceleași valori!

Pur și simplu începi!

De când aștepți ocazia ideală pentru a începe să lucrezi la idea ta? Startup Crashcourse este acea ocazie. Nu mai aștepta, înscrie-te!

Înscrie-te acum

Marți 21 Mar. 2023
17:00-19:00
Online pe Zoom

Mă înscriu

Pentru cine este acest webinar gratuit?

Makers

Ești programator, designer, inginer sau profesonist cu experiență în alte industrii, dar ai o idee de startup de tehnologie? Startup Crashcourse este pentru tine!

First time founders

Dacă e pentru prima dată când construiești un startup de tehnologie, ești în locul cel mai potrivit!

Studenți

Dacă ești student sau proaspăt absolvent și ești plin de idei și energie, dorești să schimbi lumea și să construiești ceva memorabil, vino cu noi!

Lorem ipsum

Nu, titlul nu e o greșeală! Oricine ai fi, dacă vrei să devii fondatorul unui startup de tehnologie, ești binevenit la Startup Crashcourse!

O inițiativă

Cu sprijinul

Parteneri strategici

Comunități pertenere